Zoeken naar partie party

partie party
party - Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Indien u dit wenst, komen wij ter plaatse om uw feestconcept samen uit te werken. Wij bezorgen u snel een offerte op maat voor de huur van een tent en alle feestmateriaal. We realiseren uw feestconcept met de grootste zorg met een stijlvolle tent.
Partie Party gaat Vooruit.
Laat dat de feestvreugde echter niet bederven. Het nodige werd reeds gedaan om dat op te vangen. Wij zorgen voor het nodige spektakel., een aantal verrassingen, special guests ook. En dit alles in een authentiek kader, op een unieke locatie.
airbnb amsterdam
Partie Party promo Computer YouTube.
Op deze video is te zien hoe PARTIE PARTY met Kurt Burgelman, Bart Mareen en Guy De Mulder tijdens een optreden op het Beach festival in de Gentse Feesten er een ambiance party van maken. Standard YouTube License. Show more Show less.
mondhygienist amsterdam
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Alimentatie-onderzoek
Partie Party HLN.
In de week serveert hij samen met zijn vrouw Christine. Doen we nooit, behalve nu." Gent Kurt Burgelman, Guy De Mulder en Bart Mareen vormen al een jaar of tien samen Partie Party. Ze treden overal op, van pensenkermis tot Duits.
FOTO. Kurt Burgelman met Partie Party op Sint-Baafs Gent Het Nieuwsblad.
Kurt Burgelman is niet weg te slaan van de Gentse Feesten. Na zijn passage met Biezebaaze en zijn akoestisch optreden op de Groentemarkt speelde hij maandag na de ploegvoorstelling van AA Gent met zijn groep Partie Party nog eens op het Sint Baafsplein.
Partie Party boeken bij Philippe Draps Entertainment.
Dit scenario speelde zich onlangs af op verschillende bedrijfs en familiefeesten, in tenten en op kermissen in het Vlaamse land. Als u tijdens een moment van onoplettendheid een optreden van Partie Party zou boeken, herhaalt het zich op uw evenement.
Repeteren? Doen we nooit, behalve nu" Gent Regio HLN.
Want de Vooruit, dat is qua geluid en qua techniek toch iets helemaal anders dan een festival." Partie Party hoopt een goeie 800 man warm te maken voor hun feestje, dat ze Partie Party gaat Vooruit hebben gedoopt. Het vindt plaats op 24 februari om 20 uur.
Partie Party: Gaat Vooruit vr 24.02.17 Vooruit.
Op 24 februari verwelkomt de band Partie Party zijn diehard-fans in de Concertzaal van Vooruit. Maar niet alleen zij natuurlijk. Ook jij als toevallige passant, sympathisant, liefhebber van het betere lied of notoir feestvierder bent welkom. Partie Party zorgt voor het nodige spektakel, een aantal verrassingen én special guests.

Contacteer ons